Dopisivanje

Dobrodošli na Bosna Chat stranicu namjenjenu za online chat dopisivanje.

Stranica je prilagođena za ugodan chat. Na glavnom chatu ne postoje chat sobe već samo glavni chat, kako bi vas bilo što više i kako bi dopisivanje bilo što zanimljivije.Stranica je prilagođena za dopisivanje u svim internet preglednicima gdje god se nalazili, potrebno je samo imati instaliran flash player na računaru, te stabilnu vezu na internet. Upustite se u raspravu sa svima ili odaberite sa popisa nekoga sa kime želite da se privatno dopisujete.

Pozovite svoje prijatelje, chat je dozvoljen svima, ali zadržavamo pravo da privremeno zabranimo chat osobama za koje smatramo da svojim nickom ili ponašanjem narušavaju kvalitetu dopisivanja ostalih korisnika. Korištenjem našeg servisa obvezujete se da nećete nikoga vrijeđati po vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj niti bilo kojoj drugoj osnovi. Članovi koji ne budu poštovali uvjete korištenja biti će izbačeni! Bosna Chat je stranica na kojoj se možete zabaviti u druženju sa drugim ljudima ili pronaći partnera!

Za detaljnije upute o ponašanju na chatu pročitajte pravila ponašanja. Najvažnije pravilo je da budete pristojni i da nikoga ne vrijeđate ni po kojoj osnovi kako bi svima vrijeme na stranici bilo ugodno i zabavno. Ako primjetite da neko krši jedno od navedenih pravila prijavite ga administratoru koji je trenutno online.

Pravila ponašanja:

  •  Zabranjeno vrijeđanje drugih korisnika na osnovu vjerske, nacionalne, političke, spolne, regionalne, imovinske, sportske ili bilo koje druge pripadnosti ili orijentacije
  •  Zabranjeno postavljanje nerazumno velike količine teksta (floodanje)
  •  Zabranjeno psovanje i izražavanje na neugodan i neprimjeran način i narušavanje atmosfere
  •  Zabranjeno reklamiranje drugih stranica
  •  Zabranjeno postavljanje linkova koji imaju neprimjeren sadržaj
  •  Vrijeđanje porodice drugih korisnika, također se neće tolerisati

Video sa 126 miliona pregleda ostavlja bez teksta!

Kada je objavljen prošle godine, ovaj video je za samo četiri sata pogledan preko 100.000 puta, a trenutno broji skoro 126 miliona pregleda na YouTubeu. Kada pogledate video, shvatit ćete zašto je to tako.

Djevojčica uživa u svom Porscheu 911 GT3 RS!

Da iver ne pada daleko od klade, potvrđuje i simpatična djevojčica Aleena, kojoj je omiljena igračka Porsche 911 GT3 RS! Naravno, u pitanju je RC model, odnosno na daljinsko upravljanje, kojeg Aleena vozi „kao velika“ i očigledno uživa u tome! :) Imala je i od koga da naslijedi ljubav prema Porscheima,… Continue reading

Evo šta se dogodi kad se pomiješaju ocat i soda bikarbona

Znanstvenik sa Sveučilišta u Torontu odlučio se snimiti dok stavlja ruku u teglu s istopljenim natrijevim acetatom. Zašto? Zato što se događa nešto sasvim fascinantno. Ovaj znanstvenik je napravio vrući led pomoću natrijevog acetata, koji je nastao reakcijom sode bikarbone i octa. Nakon što stavi ruke u teglu za samo nekoliko sekundi njegovi prsti postaju obloženi debljim slojem leda, ali umjesto da hladi, on grije.
1 2 3 371