eXTReMe Tracker
Chat,Bosna Chat,Dopisivanje,Chat Bosna,Balkan Chat,Chat Balkan,Pricaonica
Bosna Radio
TOP FM

Napomena: Ukoliko nemate muzike na playeru onda vam je potreban Adobe Flash Player kojeg mozete snimiti ako kliknete ovdje.

Dopisivanje

Dobrodošli na Bosna Chat stranicu namjenjenu za online chat dopisivanje.

Stranica je prilagođena za ugodan chat. Na glavnom chatu ne postoje chat sobe već samo glavni chat, kako bi vas bilo što više i kako bi dopisivanje bilo što zanimljivije.Stranica je prilagođena za dopisivanje u svim internet preglednicima gdje god se nalazili, potrebno je samo imati instaliran flash player na računaru, te stabilnu vezu na internet. Upustite se u raspravu sa svima ili odaberite sa popisa nekoga sa kime želite da se privatno dopisujete.

Pozovite svoje prijatelje, chat je dozvoljen svima, ali zadržavamo pravo da privremeno zabranimo chat osobama za koje smatramo da svojim nickom ili ponašanjem narušavaju kvalitetu dopisivanja ostalih korisnika. Korištenjem našeg servisa obvezujete se da nećete nikoga vrijeđati po vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj niti bilo kojoj drugoj osnovi. Članovi koji ne budu poštovali uvjete korištenja biti će izbačeni! Bosna Chat je stranica na kojoj se možete zabaviti u druženju sa drugim ljudima ili pronaći partnera!

Za detaljnije upute o ponašanju na chatu pročitajte pravila ponašanja. Najvažnije pravilo je da budete pristojni i da nikoga ne vrijeđate ni po kojoj osnovi kako bi svima vrijeme na stranici bilo ugodno i zabavno. Ako primjetite da neko krši jedno od navedenih pravila prijavite ga administratoru koji je trenutno online.

Pravila ponašanja:

  • > Zabranjeno vrijeđanje drugih korisnika na osnovu vjerske, nacionalne, političke, spolne, regionalne, imovinske, sportske ili bilo koje druge pripadnosti ili orijentacije
  • > Zabranjeno postavljanje nerazumno velike količine teksta (floodanje)
  • > Zabranjeno psovanje i izražavanje na neugodan i neprimjeran način i narušavanje atmosfere na chatu
  • > Zabranjeno reklamiranje drugih stranica
  • > Zabranjeno postavljanje linkova koji imaju neprimjeren sadržaj
  • > Vrijeđanje porodice drugih korisnika, također se neće tolerisati

Sva pravila odnose se na nickname koji odaberete prilikom prijave na chat.

Tražili ste:

Jednom brazilskom turisti će za uspomenu ostati snimak koji je napravio majmun koji mu je nakratko ukrao kameru. Ailton Šemberger iz Brazila je obilazio hram Uluvatu na indonežanskom ostrvu Baliju kada je primijetio majmune. Šemberger je želio da se snimi… Nastavi čitati